Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی با مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) زمینه‌های همکاری مشترک و گسترش همکاری‌ها در موضوعات پژوهشی مرتبط بین دو مجموعه بررسی شد.

به گزارش ایسنا، حمید امیدوار، سرپرست پژوهشگاه مواد و انرژی در نشست با مهندس سید مصطفی هاشمی گلپایگانی مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) و هیات همراه که با حضور مدیران و اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی، از مجموعه سازمان "توان" خواست تا با تعریف پروژه‌های کلان، هم از ظرفیت و پتانسیل تمامی محققان پژوهشگاه استفاده کرده و هم در راستای کمک به حل مسائل موجود در کشور، همکاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعریف و انجام طرح‌های کلان پژوهشی را راهکاری برای خارج شدن از ارتباطات فرسایشی دانست و گفت: پروژه‌هایی همچون تولید صفحات خورشیدی، باتری‌های لیتیومی و استحصال مواد از شورابه‌ها، در پژوهشگاه مواد و انرژی درحال اجراست که می‌توان به‌طور مشترک روی آن کار کرد.

مهندس سید مصطفی هاشمی گلپایگانی مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) نیز در این نشست ضمن استقبال از پروژه‌های پژوهشگاه مواد و انرژی اظهار کرد: پژوهشگاه مواد و انرژی پتانسیل بسیار بالایی منطبق بر فعالیت‌های سازمان "توان" دارد و موضوع دستاوردهای آن به روز و کاربردی است، به‌طوری که این سازمان می‌تواند در موضوعات پژوهشی بسیاری با مجموعه پژوهشگاه همکاری داشته باشد.

وی افزود: در حوزه لیتیوم به‌صورت خاص، آمادگی همکاری و فعالیت تحقیقاتی و تولیدی با پژوهشگاه را داریم.

مهندس هاشمی گلپایگانی گفت: بحث ذخیره‌سازها، بحث مواد پیشرفته؛ استحصال و بازیافت و نیز بحث انرژی‌های تجدیدپذیر؛ توربین‌های بادی و تولید صفحات خورشیدی، از موضوعاتی است که مرتبط با فعالیت‌های سازمان "توان" است و می‌توان در این زمینه‌ها نیز همکاری کرد.

مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی (توان) ضمن اعلام آمادگی برای تعریف پروژه کلان در پژوهشگاه مواد و انرژی، افزود: "تولید صفحات خورشیدی" می‌تواند به‌عنوان یک پروژه کلان تعریف شده و اجرایی شود.

به نقل از وزارت علوم، در پایان به درخواست دکتر امیدوار مقرر شد کارگروهی مشترک، تشکیل شود و با برگزاری جلسات بیشتر، موضوعات مورد همکاری را پیگیری و اجرایی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه مواد و انرژي سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع توان سازمان توسعه منابع انرژی پژوهشگاه مواد و انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک 1402 شاهد حضور پررنگ سفیران و مقامات بین المللی از کشورهای مختلف بود.
از این بین می توان دکتر موسوی مدیر کل اداره امور مرزی و حقوقی وزارت امور خارجه، هماهنگ کننده امور دانشگاهی سفارت فرانسه، سفیرکشور بولیوی، مشاور نظامی سفارت ونزوئلا، ، دبیر دوم سفارت عراق، دبیر دوم سفارت هند، رایزن عمرانی سفارت کره جنوبی و وزیرمختار سفارت اندونزی و نمایندگان سفارت آفریقای جنوبی را نام برد.
تکین حسنو، رییس کمیته توسعه پایدار سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) و سرپرست ریاست کمیته انرژی، معدن محیط زیست اکو، نورلان داریمو، برنامه ریز و هماهنگ کننده کمیته ژئوماتیک اکو، معاون کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار اکو، دکتر محقق، هماهنگ کننده ارشد مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) نیز از حاضرین در همایش بودند و همچنین از بخش های مختلف نمایشگاه نیز بازدید کردند.تا از نزدیک با توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی آشنا شوند.
شایان ذکر است سازمان نقشه برداری کشور در راستای صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر کشورها، گام های مؤثری برداشته که از آن جمله می توان به انعقاد تفاهم نامه همکاری با جمهوری تاجیکستان و بررسی صدور خدمات فنی مهندسی به کشور ترکمنستان اشاره کرد، برای تحقق این مهم؛ اقدامات بین المللی جهت توسعه تعاملات برون مرزی به انجام رسانده است. گفتنی است سازمان نقشه برداری کشور در جوامع بین المللی حضور چشمگیری دارد . این سازمان عضو کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار (اکو) و عضو کمیته معدن، انرژی و محیط زیست سازمان همکاری های اقتصادی (اکو)، عضو هیئت رئیسه و رییس کارگروه کارگروه تلفیق داده های مکانی و آماری کمیته جهانی سازمان ملل متحد در مدیریت جهانی اطلاعات مکانی آسیا و اقیانوسیه (UNGGIM-AP) و تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران در مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) می باشد.

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک